ثبت نام ورود
امروزه تقریبا همه درخصوص آسیبهای کرونا بر اقتصاد، فرهنگ، آموزش و بسیاری زمینههای دیگر سخن میگویند اما کسی به فکر معلولین یا سالمندانی که تنها دلخوشی آنها گشت و گذار در پارکها یا محیط های بیرون از خانه بود نیست. تبعات شیوع بیماری کرونا برای معلولین متفاوت است به گونهای که براساس اعلام خانوادههای دارای فرزند اتیسم ،بسیاری ازآن ها برای کنترل این کودکان دست به دامن داروهای خواب آور و آرام بخش شدهاند تا اندکی آرامش را برای خود و فرزندانشان رقم بزنند. کسانیکه استطاعت مالی دارند حتی در روزهای قرنطینه نیز برای خود سرگرمی و تفریح ایجاد خواهند کرد اما آنان که توان مالی ندارند درخانه زندانی شدهاند.
کودکان قربانیان فراموش شده آسیب های روانی بیماری کرونا
سمیه غنی زاده، روانشناس تبریزی در این باره اظهار کرد: با تدوام شیوع کرونا بسیاری از بیماران به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه از مراجعه به پزشکان خودداری کرده و این خود زنگ هشداری است تا در سیاستگذاری ها وقفه در درمان را در نظر بگیریم. وی با بیان اینکه همه اقشار جامعه در معرض آسیبهای روانی کرونا هستند، گفت: این موضوع برای کودکان که بیشتر اوقات روزانه خود را به تفریح و سرگرمی می گذرانند و معلولینی که یکی از دلخوشی های آنها حضور در جامعه است یا افراد میانسالی که اوقات خود را با حضور در پارکها یا محیطهای اجتماعی میگذرانند متفاوت است و موجب افزایش افسردگی و بیماریهای روحی در این آنها می شود.
این روانشناس با اشاره به اینکه کرونا فرصت مناسبی را برای حضور بیشتر در جمع خانواده ایجاد کرد، گفت: اگر مدیریت صحیحی در خانواده ها انجام میشد این ایام میتوانست بهترین زمان برای ارتباط بیشتر والدین با کودکان و میانسالان باشد، بسیاری این فرصت را غنیمت شمرده و بسیاری آن را نادیده گرفته اند. غنی زاده با ابراز نگرانی از عدم حضور به موقع بیماران برای ویزیت پزشکی اظهار کرد: بسیاری از بیماران که بابرنامه مراحل درمان خودرا میگذراندند از ترس کرونا درمان را رها کردند و به همین علت پزشکان به ویزیت های مجازی روی آوردند تا اندکی از آسیبهای اجتماعی بکاهند.